Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Könyvajánló

 

A Teremtő ereje_Charles Capps

 

 


Éhezlek Szent Szellem

"Claudio Freidzon ebben a rendkívüli könyvben kihívást intéz a keresztények felé. Egy mély és nagyszerű kapcsolatra hívja őket a Szent Szellemmel. Hogyan lehetséges ez? A szerző nem hagyja szomjasan olvasóit. Őszintén megosztva saját tapasztalatait rámutat azokra az állomásokra, melyket végig kell járnunk. Az éhezlek Szent Szellem című könyv segítségével, az olvasó majd... - Egy új vágyat érez a Szent Szellem keresésére és megismerésére. Úgy szeretné majd megismerni, mint személyt és nem csupán az általa nyújtott áldásokért keresi Őt. - Élveztetes tanítást talál a gyülekezeti kapcsolatokról, az egyéni lelki életről és az élő istentiszteletről, amely a Szellemben való dicsőséges élet cstornája. - Megismeri Isten szolgájának drága tapasztalatait és ez felkezt benne egy valódi éhséget Isten Szelleme iránt.

 


Szentségének tüze

"Olyan ez, mintha Isten ujja Sergio Scataglini szívének falaira írt volna és ezután Sergio kitépte volna a lapokat, hogy átadja azokat nekünk, ebben a könyvben. Az Úr azt mondja Sergiónak: "Szentség" és Sergio azt mondja nekünk: "Szentség". Mások is mondták ugyanezt, de nem azzal a mély meggyőződéssel, amelyet e könyv oldalain talál az olvasó. Senki sem beszélhet ugyanis meggyőzően Isten tüzéről, ha az még nem "égette meg" őt. Isten tüze, kétségkívül megérintette Sergiót; s ő a tűz által egyszeriben Ézsaiás testvérévé vált. Ézsaiás ugyanis azt mondta, látta az Urat magas és fenséges trónon ülni, és egy angyal megégette a száját. Sergio, a te ajkaid lángolnak, és ez a könyv is. Bár mindnyájan ugyanígy lángra kaphatnánk!" (Tommy Tenney: Az "Isten szerelmesei című könyv szerzője.)

 


A szeretet csodákra képes

 

Mahes Chavda: A szeretet csodákra képes

aszeretet.jpg

"Hirtelen arra figyeltem fel, hogy egy vakítóan fehér fény közeledik hozzám, megfordultam és egy férfit láttam felém jönni. azonnal tudtam ki az, Jézus volt. Mahes Chavda Kenyában, Mombasában született egy ismert hindu tanító fiaként. Csalódot ember volt, amíg a Bibliához nem fordult. Egy éjszaka látomás szólt hozzá és ekkor átadta az életét Jézus Krisztusnak. Egy texasi egyetem hallgatójaként megérintette a Szentlélek ereje. Szinte akaratától függetlenül fejlődött ki rendkívüli szolgálata. Végigjárva a világot Isten arra használja őt, hogy gonosz szellemektől szabadítsa meg az embereket, halottakat támasszon fel, vakok szeme világát adja vissza és ezreket vezessen Jézus Krisztushoz. Szolgálata, különösen a világ szegényei felé ma is tart. Az ő bizonyságán keresztül Isten, a te hitedet is bátorítja." 

 


Az egek megrendülnek

egek.gif

 

Ana Méndez: Az egek megrendülnek

Az ellenség birtokba vette társadalmunkat, és alig találkozott közben az egyház ellenállásával. Ma Isten felébreszti és harcba hívja a népét. Felfegyverez minket: Segít új módon megértenünk az időket, amelyekben élünk, új kenetet áraszt egyházára és ellát minket a győzelem kivívásához szükséges eszközökkel. Ana Méndez a csata tűzvonalában küzd Egykor voodoo papnő volt, de Isten kiszabadította az ellenség táborából, hogy hatalmas imaharcost faragjon belőle, és prófétai hang legyen az egyház számára.

 


Ébresztő! Magyarország!

Molnár Róbert - Ébresztő Magyarország!ebred.jpg
Dr. Molnár Róbert új könyve, amely az idén most jelent meg és immár harmadszorra is kiadott „Egy politikus, akit rabul ejtett Isten” című kötet folytatása. 
Sok tanulságos és megdöbbentő történeten, tanításon át ismerheti meg belőle az ember önmagát. E könyv is minden bizonnyal elgondolkodtató lesz! A könyv borítója is beszédes. A felkelő nap sugarai megcsillannak az aratásra váró búzatáblán, miközben az előtérben a kakas ébresztőt kukorékol. Nekünk!
A szerző jelenleg harmadik ciklusát tölti szülőfaluja polgármestereként. Keresztény politikusként - ahová hívják - itthon és külföldön az ébredés, a helytállás és az odaszánt élet szükségességéről beszél. Így vall kötetében: "Ahhoz, hogy egy társadalomban markáns és mélyreható változások menjenek végbe, nem maradhatnak az emberek bűnnel megalkuvók. Kellenek olyan vezetők, akik gyökeresen másként gondolkodnak, és valóban kell egy igazi, őszinte, tiszta forradalom! Hiszem azonban, hogy a győztes forradalmat nem szavazófülkékben és nem gyilkos indulatokkal, egyik vagy másik oldalon harcra fogható pártkatonákkal, politikai fegyvertárakban fellelhető eszközökkel és lövedékekkel vívják, hanem hittel, imával, szeretettel, lelki fegyverzetekkel és keresztviseléssel: 'Mert noha testben élünk, de nem test szerint vitézkedünk. Mert a mi vitézkedésünk fegyverei nem testiek..." (2Kor.10:3-4)
A szerző 2011-ben "Egy politikus, akit rabul ejtett Isten"címmel megjelent könyvében megdöbbentő vallomást tett a szenvedéseiről, a kilátástalanságban felragyogó reményről, ahogy leborult Isten előtt és ahogy Ő felemelte. E kötet az előző - eddig négy kiadást megért - könyv folytatása. Neves ajánlói szerint gyakorlatias, "életszagú", elgondolkodtató, olvasmányos, nem nélkülözi a humort, ugyanakkor komoly üzenetekkel is bír.

 


 

A betegek meggyógyulnak T.L. Osborne

k-tl.jpg

 

Rövid ismertető:

"Egyszer beszélgettem egy hölggyel, aki nem egészen értette, mi fán terem a hit, és így panaszkodott:
- Valahogy úgy tűnik, hogy nemigen sikerül hitre jutnom a gyógyulással kapcsolatban! ...

 

 

 

 


 

Félelem nélkül Max Lucado
felelemnelkul.png

Manapság sokat hallani munkahelyi elbocsátásokról, gazdasági válságról, közel-keleti zavargásokról, a lakáspiac drasztikus visszaeséséről és a globális felmelegedésről...Napjaink átka a terrorizmus a rémítő erőszak. Úgy tűnik, a félelem száz évre bérbe vette a szomszédos épületet, és már "boltot is nyitott" a sarkon. A félelem börtönbe terel minket, és ránk csapják az ajtókat. Nem lenne nagyszerű kijönni onnan? De, hogyan? 
Képzeljünk le magunknak egy olyan életet, melyet meg sem érint a szorongás. Mi lenne, ha a félelem helyett alapból hittel reagálnánk a veszélyekre? Képzeljük magunk elé azt a napot, amelyen jobban bízunk, és kevésbé félünk!
Lehetséges ez? 
Hogy hogyan, erről szól ez a világsikerű könyv!