Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Az idő a legértékesebb árucikk az életünkben

2013.04.24

Állítsd az életedet, megfelelő fókuszba! - Joel Osteen pasztor uzenete Neked, Lakewood Gyulekezet, Texas
"Jól vigyázzatok tehát, hogyan éltek; ne esztelenül, hanem bölcsen, kihasználva az alkalmas időt, mert az idők gonoszak." (Efezusi 5:15-16.)
Az idő a legértékesebb árucikk az életünkben. Értékesebb, mint a pénz. Pénzt szerezhetsz, de időt nem. Amikor reggel felébredtél Isten adott neked egy ajándékot: a mai napot. És az ajándékkal együtt jár a felelősség. A Biblia arra buzdít minket, hogy bölcsen használjuk az időt, és minden lehetőségből a legtöbbet hozzuk ki. Egyszerűen szólva ne vesztegessük el az alkalmakat. Ne úgy éld le ezt a napot éppen ahogy jön, boldogtalanul, negatívan, a vesztes hozzáállásával. Minden napból hozd ki a legtöbbet! Isten az Ő életét bízta rád. Az Ő életének leheletét lehelte beléd. Tálentumokkal, tehetséggel, ajándékokkal ruházott fel. A nagyság magjai vannak benned elültetve. Olyasvalaki vagy, akinek rendeltetése, célja, küldetése van ebben az életben, melyet be kell töltenie.
Arra bátorítalak, hogy vizsgáld felül, mivel töltöd az idődet! Állítsd az életed a megfelelő fókuszba! Szabadulj meg dolgoktól, melyek elvonják a figyelmedet! Rázd le az önsajnálatot, csüggedést, a múlt miatti csalódottságot, és céltudatosan fusd meg a pályádat! Vigyázz, hogyan élsz, és váltsd meg az időt, hogy be tudd tölteni a küldetésedet, melyet Isten készített el számodra!
Mondd el ezt az imát: Mennyei Atyám, köszönöm a mai nap ajándékát. Ezt a napot odaszentelem Neked. Alárendelem az elmémet, az akaratomat és az érzelmeimet Neked. Használj engem a Te céljaidra, és őrizz meg azon az úton, melyet nekem szántál. Jézus nevében. Ámen.

Szeretett Testvereim, a Krisztusban, kivanom, hogy tulcsordulo modon aradjon Ratok a mennyei eso, a mi Istenunktol. Halleluja!